Javi se ako ti treba neka pomoc na FB Bojan Grkovic slika naslovna mi je SRBIJA
Javi se ako ti treba neka pomoc na FB Bojan Grkovic slika naslovna mi je SRBIJA
Ovo je apsolutno tacno. Ako znas sta gde treba i sta se sve gde nalazi mozes da nafarmacis dosta poena. Najbolje je igrati sa jos jednim drugarom( da bi bilo brze ) i tako nas dvoje za 10 dana mozemo nafarmacit 1750 poena( po osobi naravno^^ ). Sto znaci bolje je da farmamo 10 dana( kad kod imamo slobodnog vremena ) nego da platimo poene. Mislim da sve vise isplati za nas smrtnike da farmamo nego da platimo u ovoj napacenoj zemlji.
ljudi treba mi pomoc!
Pozdrav ljudi,
Igrao sam LOTRO pre 2 godine, dosta sam stvari pozaboravljao, hocu ponovo da pocnem, pa ce mi verovatno trebati neko ko moze da mi pomaze, Inace na koji server da se registrujem?
Usput mozete mi i preporuciti klasu koja se slabo igra ili nesto sto bi moglo biti od koristi![]()
Last edited by DejanBajat; Dec 08 2013 at 09:13 AM.
Na kom serveru ima najvise Srba?(Balkanca)![]()
Newbie
Ima nas i na Withywindle serveru
Kako uplatiti TP u Srbiji??? Igram ovu igru preko tri godine, dosadilo mi je farmanje (pogotovo sada kada moras igrati jedan dan da bi zaradio 350-400 tp do lvl 20 radeci deedove i konzumirajuci reputaciju za Bree i Shire). Dosta nas sa Dwarrowdelf servera zeli da uplati tp i da se prebaci na neki aktivniji server. Kazu da je Brandywine najaktivniji, moors akcija non-stop.
Kako uplatiti TP u Srbiji???
Kako uplatiti TP u Srbiji???
Jel neko napravio LOTRO FB stranicu za igrace sa nasih prostora? To bi bilo odlicno, vrbovali bi nove igrace i razmenjivali bi informacije mnoooooogo brze nego sada.
Preko LOTRO Store kupujes TP ili vidi na ovom sajtu https://myaccount.turbine.com/index.php
Sto se tice FB bilo je par grupa neke su jos aktuelne al su vezane pojedinacno za svoje Servere....
Pozdrav pošto su sada free transferi plan je da se napravi kin na bilo kom serveru i da se ujedini svi koji igraju na US,jer dosta vise njih je izabralo US server nego EU,ostavite odgovor na ovoj temi moj mati?ni server je Silverlode ali nas ima poprili?no kad bi se svi ujedinili veliki guild bi mogli na praviti,Pozdrav.
[IMG]http://i60.tinypic.com/15oyyo1.jpg[/IMG]
Pozdrav, ja sam na serveru evernight. Tu sam 40 lvl. I dosadno je kada nema nikog sa nasih prostora. Pisao sam vec jednom ne znam ko je gde i gde nas ima najvise. Bilo bi dobro kada bi cesce komunicirali na forumu ovde i na nekoj od facebook stranica i da se dogovorimo da svi udjemo na jedan server da zajedno u sto vecem broju igramo brze cemo da napredujemo bez ikakvih problema ako pomazemo jedni drugima. Pozz svima !
Ljudi gde se prebacujete? Landy je odlican za Moors. Svi moji sa Dwarrowdelfa ce na Landy zato sto su bitke 24h i nema smaranja. Ettenmoors je zakon za ubijanje vremena izmedju QP i ekspanzija. Imam Orc reavera R8 uskoro R9.