We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    42

    CZ/SK announcement: Lotrocs chat a raidplanner

    Ahoj všem,

    rád bych spolu s temi, co už tyto nástroje využívají, pozval všechny CZ/SK hráce na serveru Snowbourn na lotrocs chat kanál a raidplanner.

    Ceskoslovenská komunita na serveru Snowbourn je roztríštená do vetšího množství kinshipu, což predstavuje problém pro skupinovou hru, pri které se komunikuje v ceštine a slovenštine – v jednotlivých kinech je casto problém shromáždit dostatecný pocet hrácu potrebného levelu. Protože slucování kinu je z nejruznejších duvodu špatne pruchozí, rešením muže být používání spolecných komunikacních prostredku. To je cílem lotrocs chat kanálu a raidplanneru.

    Lotrocs chat kanál slouží ke komunikaci v ceštine/slovenštine napríc jednotlivými kinshipy. Je možné ho využít k hledání spoluhrácu do instancí, k žádostem o radu ci k prostému pokecu. Využíván by naopak nemel být k recrutování nových hrácu do kinshipu – rádi bychom ho v tomto smeru zachovali jako neutrální komunikacní nástroj. Pripojit se k tomuto kanálu mužete in-game pomocí príkazu „/joinchannel lotrocs“ (bez uvozovek). Kanál pak bude prirazen k uživatelskému kanálu 1, 2, 3 nebo 4 podle toho, jestli už máte nejaký uživatelský kanál vytvorený. To znamená, že jestli máte napríklad pouze uživatelský kanál globallff, bude lotrocs prirazeno ke 2. Psát do lotrocs pak mužete pomocí príkazu „/císlo uživatelského kanálu zpráva“, tedy napríklad „/2 Ahoj, jak se máte?“ (vše bez uvozovek).

    Raidplanner lotrocs slouží k plánování spolecných akcí cechoslováku na Snowbournu a naleznete ho na http://lotrocs.shivtr.com/. Zde je potreba vytvorit si profil a prihlásit na raidplanner své postavy, za které v lotro hrajete. Pak už muže kdokoliv naplánovat spolecnou akci. Nove byla na raidplanner pridána anketa, kde se volí raid, který se pujde následující týden. Tato nová vychytávka by mela sloužit k tomu, aby se plánovali akce, o které má zájem co nejvetší pocet lidí. Neváhejte tedy, pripojte se, hlasujte a zúcastnete se svého oblíbeného raidu :-).

    Ashford

    P.S. Omlouvam se za spatnou diakritiku, ale nektere znaky toto forum zkratka neni schopne spravne zobrazit...
    Last edited by Ashford; Jan 31 2014 at 06:09 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    42
    Ahoj, lotrocs chat a raidplanner už používají desítky lidí, takže díky, že jste se tam p?ipojili .

    Ashford

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload