Rank 10 kin with Ex Yu speaking players (Croatia, Bosnia, Serbia, Montenegro...). Casuals with lots of fun, running 3-6 men instances and raids.
No pressure, no obligations, without any special rules (not that there aren't any ^^)
Be active, helpful and supportive.
Regrutation requirements: To understand any of languages stated above.
Regrutation fee: 1L of Sljivovice.
Regrutation contacts: Fenolrif, Fenodrim, Sofronije, Simastrahota, Anaa, Nemek, Nemkesalt, Eddyi Pekarbald.
Hallatur [LM] | Galadtar [HNT] | Yaraval [RK] | Tarsilme [CPT] | Till [BRG]
Proud Member of Aurora Australis of Elendilmir on Arkenstone
~Founder of Aphadrim uin Calad of Elendilmir on Arkenstone~ Established: February 2005~
Jel neko napravio LOTRO FB stranicu za igrace sa nasih prostora? To bi bilo odlicno, vrbovali bi nove igrace i razmenjivali bi informacije mnoooooogo brze nego sada.
Lotro generalno više nije popularan, kod nas još manje, skoro svi su prestali da igraju.
Što se ti?e kartice, ja sam, bar mogao, da uplatim da kupim poene unutar igre, otvorim store, odaberem željeno i vozim dalje. Ali nisam mogao da kupim ekspanzije van igre, na store.lotro.com sajtu. Njih sam uzeo na store.turbine.com Ne znam koji je razlog tome ali... Zadnji put sam upla?ivao u oktombru, možda se nešto promenilo.
Ljudi gde se prebacujete? Landy je odlican za Moors. Svi moji sa Dwarrowdelfa ce na Landy zato sto su bitke 24h i nema smaranja. Ettenmoors je zakon za ubijanje vremena izmedju QP i ekspanzija. Imam Orc reavera R8 uskoro R9.