We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 1 of 1

Cool Dobrodošlica (welcoming)

Pozdrav svima koji su se odlucili na transfer na ovaj krasni server <3
    U slucaju da se pitate kakva su pravila oko RP-a i kako se ponašati na serveru - nije nikakav problem - RP se može u potpunosti zaobici ako Vas tako nešto ne zanima. Jedino što se ne može zaobici to je pravilo nazivanja altova, ali ni to nije tako strašno kako mnogi pretpostavljaju - drugi ljudi ce Vas prijaviti GM-u za promjenu imena (ako Vas uopce primijete) samo ako se zovete npr. Legosex, JohhnyRambo, xXxGimlixXx, Legolassy, Terminator... itd - kužite što pokušavam reci :-)

Kad se gleda ukupno zajednica na Laurelinu - moje mišljenje je da je odlicna - nema puno trolova i uglavnom su stariji ljudi na serveru.

PvMP akcija je dobra na ovom serveru. Kako vecina Vas zna, zadnjih par updatea su pojedine klase freepsa previše OP - ali srecom imamo srcanu (i strašno zabavnu) creep stranu koja daje sve od sebe da zagorca život bahatim freepsima :-)

Što se tice ekipe sa ovih govornih podrucja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, cak i Slovenija i Makedonija) - malo nas je al' smo govna :-)
    Razasuti smo u više (medjunarodnih) kinova - bilo je pokušaja da se napravi kin sa ekipom sa ovih podrucja ali premalo je ljudi aktivno za takvo nešto - a usput, zabavno je biti u kinu sa ljudima iz cijele Europe i svijeta!

Nas nekolicina je u kinu 'Keepers of Silmarils' - poprilicno velik i aktivan medjunarodni kin koji je uglavnom fokusiran na PvMP (najaktivniji PvMP freep kin na serveru) - naravno radimo i sve druge uobicajene gadosti :-)
    Ima ljudi koji su aktivni i u drugim kinovima, ali nisam ih pitao za dopuštenje da ih spominjem pa cu se suzdržati. Poneki su orijentirani prema RP-u pa ako želite više informacija o detaljnijim pravilima ja cu ih zamoliti da napišu nešto u ovaj Thread.

Napravili smo in-game kanal koji koristimo za spamanje na našim jezicima. Slobodno upišite u chat: /joinchannel razgovor (edit - zaboravio sam spomenut creep side chat: /joinchannel kolinje )

U slucaju da Vam treba više informacija slobodno me kontaktirajte (in-game mail, tell ako sam online, preko kanala 'razgovor'...) - glavni altovi su mi navedeni u potpisu.

Još jedanput dobrodošlica svima koji se odluce prebaciti na Laurelin server!
    Last edited by Srale; Aug 21 2015 at 07:03 AM.
    Sralethin (mighty hunter R11), Sraleth (mighty captain R11), Burovran (mighty warden R9)
    Mlatimir (mighty reaver R7), Sralerat (mighty defiler R7), Sralerath (mighty BA R6), Vrtirepka (mighty warg R5) & rest of not so mighty alts :-)
    Member of Keepers of Silmarils on the Laurelin server