ima nekih 20ak ljudi u kinu balkansko oko i jos okolo rastrkano po kinevima. Lol sulek jesi poceo healat na eldaru?
Pitaj richmnd, manijak, richeytaran, kalestro, miturgan... ma ne znam napamet ima full ljudi. ako oces dodji na creep side i nadji gnjidu spojit cu te s nekim.
Oooo napokon da ima jos neko da igra.Veliki sam obozavalac gospodara prstenova igram LOTRO RAISE OF ISENGRAD SERVER:MENELDOR.Da znate unapred ova igrica jos nije stigla u Srbiju a slabo je igrana i u Evropi.Ova igrica je popularna u Americi i Kanadi.Da znate da ako igrate sa ljudima mozete stici do 75 lvl i to je to.U pvmp borbe ne mozete ici ili na mapu Ettenmoors ako niste VIP igrac.VIP da bi bili morali bi da placate godisnju pretplatu.Medjutim prica se da ce mozda uvesti da 1 dan u ettenmoorsu kosta 5 turbine poena,55 ili 95 poena.Jos se ne zna koliko ce kostati i dali ce to biti u opste.Medjutim turbine poene mi mozemo samo dok igramo da skupljamo i to naprimer.Ubijes 30 vukova dobijes 5 pa ubijes 60 dobijes 10.I tako jos neke vrste zivotinja.Jedino sto mozete jeste da igrate MONSTER PLAY to ce te moci tek kada predjete 10 lvl sa svojim herojem u dobrima.Kad igrate monsyter play direkno ste 75 lvl i na etttenmoors mapi ste.Tu nema nikakvih pretplata ali u pocetku nije bas zanimljivo posto ste RANK 0.Takodje ne mozete izaci sa Ettenmoors mape za sada medjutim postoji prica da ce kasnije moci da se izlazi.Ako vam treba neka pomoc mozete me pitati na FACEBOOKU Bojan Grkovic slika mi je iz filma HOSTEL.Mada igram monster play vec duze vreme 7 sam rank i mogu vam reci da je zabavno.A slotove sam otvarao tako sto sam skupljao svaki dan po 50 turbine poena sto mozete da skupite za 2 sata i manje.Polako ova igra tek treba da stigne do nas.Pozzzzzz svima
Oooo napokon da ima jos neko da igra.Veliki sam obozavalac gospodara prstenova igram LOTRO RAISE OF ISENGRAD SERVER:MENELDOR.Da znate unapred ova igrica jos nije stigla u Srbiju a slabo je igrana i u Evropi.Ova igrica je popularna u Americi i Kanadi.Da znate da ako igrate sa ljudima mto je to.U pvmp borbe ne mozete ici ili na mapu Ettenmoors ako niste VIP igrac.VIP da bi bili morali bi da placate godisnju ozete stici do 75 lvl i pretplatu.Medjutim prica se da ce mozda uvesti da 1 dan u ettenmoorsu kosta 5 turbine poena,55 ili 95 poena.Jos se ne zna koliko ce kostati i dali ce to biti u opste.Medjutim turbine poene mi mozemo samo dok igramo da skupljamo i to naprimer.Ubijes 30 vukova dobijes 5 pa ubijes 60 dobijes 10.I tako jos neke vrste zivotinja.Jedino sto mozete jeste da igrate MONSTER PLAY to ce te moci tek kada predjete 10 lvl sa svojim herojem u dobrima.Kad igrate monsyter play direkno ste 75 lvl i na etttenmoors mapi ste.Tu nema nikakvih pretplata ali u pocetku nije bas zanimljivo posto ste RANK 0.Takodje ne mozete izaci sa Ettenmoors mape za sada medjutim postoji prica da ce kasnije moci da se izlazi.Ako vam treba neka pomoc mozete me pitati na FACEBOOKU Bojan Grkovic slika mi je iz filma HOSTEL.Mada igram monster play vec duze vreme 7 sam rank i mogu vam reci da je zabavno.A slotove sam otvarao tako sto sam skupljao svaki dan po 50 turbine poena sto mozete da skupite za 2 sata i manje.Polako ova igra tek treba da stigne do nas.Pozzzzzz svima
Hahahahaha kako si me dobro nasmijao. Ovo kao da je napisao netko tko je tek jučer upalio lotro.
-Igrica nije stigla u srbiju?? Igricu igraju iz Srbije već godinama. Nema što stizat imaš download i to je to.
-Slabo igrana u Europi? hahaha pogledaj server Vanyar pa vidi prije koliko godina su oni imali rank 15, a u Americi je tek nedavno prvi bio.
-Ako igrate s ljudima dođeš do 75 i to je to? lol ima 85 levela i tek onda počinje prava zabava i sigurno nije TO TO.
-Možeš ući u moorse i ako nisi pretplatnik samo moraš znat foru :P
-To 5 Turbina za jedan dan u moorsima je najgluplji trač što sam ikada pročitao, možda misliš na writ of passage.
-Turbine poene primarno dobivaš ako ih KUPIŠ za pare, a to sa vukovima je jadno i malo.
-Kao monster player nije zabavno jer si rank 0 ?? a lol pa vjeruj mi ni freep koji je tek ušao u moorse nije puno bolji.
-To o izlasku monstera iz moorsa zaboravi, to nikad nećeš vidjet. Ja kao monster player bi osobno pobio cijeli bree quest area
lol eto javi mi kako je kad igra stigne u Srbiju napokon.
Prvo to nije trac nego sam tako citao da ce biti.Nije nista iskljuceno,a nema ni jedna fora da dodjes do Ettenmoorsa bez VIP ili da si premiyum pleyer.Kako god znas da svaki dan dodaju po nesto tako dje je bila prica da ce moci da se izadje iz Ettenmoorsa sa Monsterom.Al kad ce to biti ne znam,ima fora na youtubu lik je izasao sa Ettenmoorsa i jos par vukova mada pokusao sam to nije izvodjivo mora da je neka fora.Kako god Monster je zabavniji od ljudi po meni.A fora da ubijas zivotinje za turbine poene je dobra.Znam napamet gde je sta i za 8 dana sam skupio 1150 poena turbine.Naravno lakse je kreditnom karticom al to jos nisam probao.Pozzzdrav
ljudi dodjite na server Vilya da malo zezamo Amere,mozda je Balkansko oko propalo ali Slozna Braca rade punom parom ima nas 50-ak aktivnih tako da je zezanje non-stop
Ja sam na serveru Windfola svako je dobrodosao dodjite ljudi,upadate u moju gildu najveca i najpostovanija na celom serveru....nick mi je Pevara tako da pst me...
I na kom serveru nas ima najvise sada? Vilya ili Elder ? Ja sam na Evernight jos od pocetka jos od kako je izasla ova igra i izgleda sam se zaje*o tesko. Kazite mi gde da udejm da pocinjem sto pre iz pocetka. Pozdrav iz Nisa !
I na kom serveru nas ima najvise sada? Vilya ili Elder ? Ja sam na Evernight jos od pocetka jos od kako je izasla ova igra i izgleda sam se zaje*o tesko. Kazite mi gde da udejm da pocinjem sto pre iz pocetka. Pozdrav iz Nisa !
i meni je krivo sto nisam na Eldaru ali ako nekad bude bila opcija da se prebaci za Americkog na Evropski server ili obrnuto , nema oklevanja . Za sada nas ima oko 15-tak sa balkana i nije lose
Arowind i ja sam iz Nisa sta si na resio na koji server ides da upadnem i ja, skoro sam poceo da igram na serveru Withywindle sam. Posto sam tek nivo 26 bolje sad da se prebacujem gde ima neki nas kinship nego posle...
Arowind i ja sam iz Nisa sta si na resio na koji server ides da upadnem i ja, skoro sam poceo da igram na serveru Withywindle sam. Posto sam tek nivo 26 bolje sad da se prebacujem gde ima neki nas kinship nego posle...
Ne znam kako ti odgovara moze Vilya nisam jos nista proverio ...